Δρ. Απόστολος Χουλιαράς

Optimal Health Dentistry


Οδοντιατρείο

Το Optimal Health Dentistry είναι ένα σύγχρονο οδοντιατρείο και προσφέρει οδοντιατρική φροντίδα προσαρμοσμένη στις ατομικές ανάγκες και επιθυμίες σας, σε ένα φιλόξενο και άνετο περιβάλλον.

Ο Δρ Απόστολος Χουλιαράς έχει υψηλή εξειδίκευση στην παροχή ολοκληρωμένης οδοντιατρικής περίθαλψης και δίνει μεγάλη προσοχή στην αισθητική, την οποία ενσωματώνει στο έργο του.

Φιλοσοφία

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας, υπερσύγχρονη οδοντιατρική φροντίδα και προσπαθούμε να κάνουμε την επίσκεψή σας στο ιατρείο μια ευχάριστη και όσο το δυνατόν, άνετη εμπειρία.

Δημιουργούμε τις συνθήκες ώστε οι ασθενείς μας να κάνουν θετικές επιλογές για την υγεία των δοντιών τους.

Οι αξίες μας

Πιστεύουμε ότι η βάση για καλύτερη οδοντιατρική υγεία βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, το σεβασμό, την επικοινωνία και την κατανόηση.

Η πρακτική μας παρέχει ποιοτική φροντίδα με ειλικρίνεια, αριστεία και ακεραιότητα.

Ο σκοπός μας

Η καλή στοματική υγεία προάγει τη συνολική υγεία. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον ασθενή να επιτύχει και να διατηρήσει την καλύτερη δυνατή στοματική υγεία. Βοηθάμε τον ασθενή να κάνει αλλαγές στη ζωή που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής του.

Συνεχής Εκπαίδευση

Εργαζόμαστε με συνέπεια για τη συνεχή βελτίωση των τεχνικών μας δεξιοτήτων, με ισχυρή δέσμευση για συνεχή εκπαίδευση.


3

Η οδοντιατρική φροντίδα έχει πλούσια ιστορία

Στην αρχαιότητα, ο άνθρωπος δεν γνώριζε τα οφέλη της σωστής οδοντιατρικής φροντίδας, και ως εκ τούτου έχανε τακτικά τα δόντια του. Η βασική οδοντιατρική φροντίδα άρχισε να ασκείται στην Αίγυπτο. Οι πρώτες περιπτώσεις οδοντιατρικής μπορούν να εντοπιστούν ήδη από το 7500 π.Χ., όπου οι Αιγύπτιοι άρχισαν να χρησιμοποιούν δόντια αντικατάστασης στη θέση των χαμένων.